vrijdag 12 juli 2013

Zeepswap en snailmail

Op de Nederlandse swappers blog deed ik mee aan de zeepswap. En mijn swap maatje was Toos. En van de week kreeg ik mijn swap toegestuurd.

F1 en zeepswap 189

En kijk eens wat dat er prachtig uit ziet! Zo mooi in style, met een mooi label erbij en nog een zakje met knutsel spulletjes erin.

F1 en zeepswap 191

Bij het zien van deze mooie swap werd ik toch wel een beetje onzeker over die van mij hoor….

F1 en zeepswap 192

Hier is het doosje open, een heerlijke geur kwam mij tegemoet, Mmmmm.

F1 en zeepswap 194

En dit is wat ik naar Toos opstuurde, een zakje gemaakt van vilt met een vilten bloem erop. En een label erbij gemaakt. Ik hoop zo dat ze het leuk vindt.

F1 en zeepswap 196

En dan kreeg ik nog mijn eerste snailmail via Tante Jannie's postkamer! Een gezellig gevulde envelop van Sigrid, ik weet niet of ze een blog heeft.

F1 en zeepswap 197

En al dit leuks zat erin.

F1 en zeepswap 198

Lekker weer wat soortjes thee, die komen bij mij wel op, want ik ben een echte thee leut.

En mooie knutsel papiertjes en stikkers. Sigrid, hartelijk bedankt voor je gezellige snail!

 

Fijn weekend allemaal!! Groetjes Antoinette

2 opmerkingen:

 1. Wat leuk die zeep swap! En je hoeft je echt niet onzeker te voelen over wat jij opstuurde hoor. Ik vind jouw deel van de swap er net zo prachtig uit zien! Mooie gemaakt met dat vilt!

  En wat ontzettend leuk om post voorbij te zien komen die via Tante Jannie's Postkamer tot stand is gekomen :) Ziet er gezellig uit zo!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nog even een reactie op jouw opmerking op mijn blog. ja, ik maak de collage altijd in Picasa. Ik doe de foto's meestal eerst bewerken en iets verkleinen in Photoshop, maar de collage maken vind ik makkelijker in Picasa.....

  Nog een fijne dag,
  Gr, Toos

  p.s. Je hebt woordverificatie nog aanstaan. Als je dit uitzet is het voor de bezoekers van je blog eenvoudiger om een reactie achter te laten.

  BeantwoordenVerwijderen