woensdag 29 januari 2014

Feest!

Oké, het was (alweer) even stil op mijn blog, maar ik heb zelf niet stil gezeten hoor! Ik zit bij een snailmail groep op facebook en daar hebben we een verjaardagslijst, en als je wilt kun je je daar bij aan melden. Nou hoef je niet echt iedereen van die lijst een verjaardags snail te sturen, maar net wanneer jij dat wilt. Maar ik heb wel al al de jarige in Januari een gezellige envelop gestuurd en ik hoop dat ik dat de rest van het jaar vol ga houden. Helaas heb ik eigenlijk helemaal geen foto’s gemaakt van mijn creatie’s. Beetje dom, maar de volgende keer probeer ik wel foto’s te maken.

Maar ikzelf ben ook in Januari jarig en men o men, wat kreeg ik veel verjaardags post zeg! Kijk maar even met me mee.

deco in huis 009

Ik kreeg maar liefst 27 enveloppen voor mijn verjaardag!! Ik heb ze de inhoud van alle enveloppen niet specifiek op de foto gezet, want dat zou dit wel een héle lange blogpost worden. Maar al deze post was al een feestje op zich. Echt ontzettend leuk.

 

Maar ook onze jongste is in Januari jarig en op school moet er natuurlijk getrakteerd worden. Ik heb met m’n big shot en een mal van marianne design een familie pinguïns gemaakt van foam.

traktatie lars 2014 001 

En die heb ik van die wiebel oogjes gegeven.

traktatie lars 2014 002

En daar heb ik het snoepje achter geplakt.

traktatie lars 2014 004

traktatie lars 2014 005

Ik vond ze zelf wel erg schattig geworden. Het zijn er niet zo heel veel, want hij heeft maar een kleine klas.

Groetjes Antoinette

2 opmerkingen:

  1. Wauw! Wat super veel post voor je verjaardag. Nog gefeliciteerd!! Die pinguïns zijn echt heel schattig. Wat tof bedacht!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Whaha wat zal die postbezorger lang aan jouw voordeur hebben gestaan! Wel cool hoor zoveel verjaardagspost :) Super schattig die pinguins ja en die wiebeloogjes van de Action zijn erg leuk ja; ik gebruik ze ook best vaak ;)

    BeantwoordenVerwijderen