maandag 12 mei 2014

Snail update

Hier weer even een snailmail update. Want ik heb weer niet stil gezeten hoor! Hieronder de enveloppen en inhoud van de verjaardagssnailmails voor de verjaardagslijst van de facebook groep.

snailmail 002

Zelf de enveloppen gemaakt dmv een enveloppenmal.

snailmail 004

Erin natuurlijk een gezellige verjaardagskaart.

snailmail 005

En daarbij nog wat leuks; bloemzaadjes, thee en een verjaardags kaarsje. De volgende snail was voor een ABC snail, met de letter M, ik heb gekozen voor de M van Maritiem. Ik had een wallhanger gemaakt met een notitie boekje erop.

snailmail 006

snailmail 007

De volgende snial was voor Clarissa, die deed een oproepje op haar blog om haar een thema snailmail te sturen, en dan kreeg je er ook 1 in het zelfde thema terug. Dit is wat ik haar stuurde, het poëzie thema.

lars, snailmail 001

 

lars, snailmail 002

lars, snailmail 003

lars, snailmail 004

Volgends mij vond ze het wel erg leuk, en als je wilt zien wat Clarissa naar mij toe stuurde kun je hier even een kijkje nemen. De volgende snail kreeg ik van Mariza, van de facebookgroep. Super gezellige snail. Ik ben alleen vergeten een foto te maken van de snail die ik naar haar stuurde.

snails 008

Tussendoor nog even een labeltje gemaakt voor aan een kadootje voor iemand.

snails 012

En ik heb nog een snailmail gemaakt voor Greetje, ook van de facebookgroep, en die mocht aangeven in 3 woorden waar ze van hield, en dat was: craft, parijs en nostagisch. Daar ben ik mee aan de slag gegaan, en dit is het geworden.

Sportdag '14 002

Een mapje met allerlei leuks erin.

Sportdag '14 003

Voornamelijk labels erin. Ik vind het zo leuk om labels te maken! En ze zijn altijd handig voor aan een kadootje te hangen.

Sportdag '14 004

Ze liet in een reactie weten dat ze het heel erg leuk vond.

 

Volgende keer meer snails!

Groetjes Antoinette

1 opmerking:

  1. nice blog i love to crochet when i have time...i found you thrue other bloggers on blogvillage...happy to visit more...blessings

    BeantwoordenVerwijderen