zondag 8 september 2013

Genomineerd voor de Liebster Award!

Door Anne Copier  werd ik van de week genomineerd voor de Liebster Award. Deze virtuele award heeft als doel om beginnende bloggers en hun weblog beter te leren kennen. Er worden 11 vragen aan de genomineerden gesteld die hij / zij beantwoord op zijn / haar weblog. Vervolgens nomineert de genomineerde weer 11 andere bloggers en stelt aan hun 11 nieuwe vragen.

Ik kreeg de volgende 11 vragen van Anne, en die zal ik eventjes beantwoorden, hebben jullie een beetje een beeld van de persoon achter Twaatje’s mail.

1. Wat doe je in het dagelijks leven (behalve bloggen)?

Ik werk parttime in de bloemenwinkel bij mijn zus, en heb veel hobby’s; lezen, knutselen, met de honden wandelen, onze dieren verzorgen, facebook, wordfeud, hardlopen en natuurlijk post versturen.

mobiel Twa 117

Dit is Elco, één van de 3 shetlander die we hebben, ik heb deze lieverd al 21 jaar! De pony’s zijn m’n grootste hobby.

2. Waar wil je ooit nog eens naar toe op reis?

Ik ben er ooit al eens geweest, maar ik zou er graag nog eens naar toe gaan en dat zijn Thailand en Indonesië. Ik vind dat prachtige landen. Maar ik zou eigenlijk nog naar heel veel plekjes op de wereld willen kijken hoor, zo wil ik ook nog graag eens naar Griekenland, de Scandinavische landen, Oostenrijk in de zomer, Italië, ik heb Frankrijk ook nog niet helemaal gezien, en er zijn ook nog heel veel plekjes in Nederland die ik nog graag wil bezoeken.

Thailand_Koh_Phi_Phi

Zeg nou zelf……. hier wil je toch graag nog weer een keertje terug keren? (thailand Phi phi don)

3. Welk boek lees je momenteel?

Nou, er ligt momenteel wél een boek op mijn nachtkastje, maar ik moet er eerlijk gezegd nog in gaan beginnen, en dat is ‘De verbouwing’ van Saskia Noort.

de verbouwing


Het lijkt me een erg goed boek, ik heb al vaker wat van Saskia gelezen, ik hoop dat ik er snel aan toe kom om hem te lezen.

4. Wat maakt dat je een weblog bent gestart?

Ik begon met mijn blog Twaatje's diary al 6 jaar geleden, en dat blog gaat over het algemeen over huis&interieur, maar aangezien ik het snailmailen had ontdekt en ik dat niet zo vind passen op mijn woon en decoratie blog, heb ik sinds Mei dit jaar een tweede blog geopend speciaal voor mijn post dingen. Eerlijk gezegd ben ik momenteel actiever op dit blog dan op mijn andere blog.

banner

Mijn andere blog, Twaatje’s diary.


5. Wat wil je met je weblog uitdragen?

Ik wil graag de post die ik verstuur en die ik krijg met andere mensen delen zodat ze hier inspiratie uit kunnen halen, en ideeën uit kunnen halen. Zo haal ik ook weer ideeën bij andere blog’s vandaan.


6. Heb je een levensmotto / favoriete uitspraak?

Een uitspraak die ik zelf wel heel veel gebruik is; 

Beter iets dan niets.

En op de één of andere manier is ie altijd vaak van toepassing, probeer het maar!


7. Wat zijn je hobby's?

Deze vraag heb ik in de eerste vraag ook al een beetje beantwoord.


8. Welke muziek luister je graag?

Ik hou eigenlijk van heel veel soorten muziek, misschien kan ik beter zeggen van wat voor soort muziek ik niet hou, en dat zijn de hollandse hits (sorry, ik hou er gewoon niet van) en R&B, daar hou ik ook niet zo van. Maar wat toch echt wel mijn voor keur geeft is toch wel de stevigere muziek. Ik ben een groot fan van Nirvana, Pearl Jam, Bush en dergelijke.

Nirvana-kurt-cobain-1285569-1024-768
9. Wat maakt je boos?

Dierenmishandeling maakt me erg boos! Zoals laatst die filmpjes die op facebook rond circuleerde van die hele kleine pony met die grote, zware vrouw erop en dat dat arme diertje door z’n benen zakte van het gewicht van die vrouw en dat ze er evengoed op bleef zitten( en zo zijn er nog heel veel erge dingen die sommige mensen met dieren doen), om zulke dingen kan ik me boos maken. Maar voor de rest in het dagelijkse leven maak ik me niet zo heel erg snel boos hoor!

10. Ben je een ochtendmens of een avondmens?

Tja, wat zal ik zeggen, ik ben eigenlijk niet echt een ochtend mens, en eigenlijk ook geen avondmens. ‘s Morgens kom ik een beetje traag op gang en ‘s Avonds ga ik ook graag lekker op de bank hangen, filmpje kijken en daarna lekker onder de wol. Ik ben dus echt een overdag mens haha


11. Wat is je favoriete blog?

Ik kijk graag op heel veel blog’s, favorieten zijn; die van mijn zus; 't scrapateljeetje, tante Jannie, Zaanse zolder, Made by Francina…………...nou ja, eigenlijk alle blog’s die in mijn side bar staan.

 

En ik ben alweer door de 11 vragen heen! Ik vond het erg leuk om te doen, en ik zal ook weer 11 mensen nomineren en die 11 vragen stellen, maar daar kom ik in mijn volgende blogpost op terug.

Groetjes Antoinette

3 opmerkingen:

 1. Wat leuk om zo een beetje meer over je te weten te komen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gefeliciteerd, met zo'n mooi award. Tegelijk leuk om te lezen wie je bent, je snapt ik meld mij wel aan bij de volgers.

  groetjes Pauline

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk dat je de award hebt overgenomen! Interessant om te lezen :)
  Groetjes, Anne

  BeantwoordenVerwijderen